fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

ajutor social 1

Direcția de Asistență Socială Turda se implică activ în această perioadă pentru a veni în sprijinul persoanelor vârstnice sau a celor greu deplasabile, livrându-le la domiciliu alimente și medicamente.

 „Peste 400 de persoane cu vârsta peste 65 de ani ne-au contactat in ultima săptămâna pentru diferite nevoi , dintre care , o parte ne-au cerut sprijinul pentru achiziționarea produselor alimentare și a medicamentelor.

Vă reamintim că numerele de telefon ☎ 0264 317 137 (tasta 7) și 📞 0738 772 225 sunt puse la dispoziția persoanelor vârstnice pentru a primi suport în cazul în care au nevoie” transmite DAS Turda.

Direcția de Asistență Socială livrează zilnic alimente și medicamente persoanelor vârstnice, la solicitarea acestora. Livrarea este gratuită, iar produsele sunt achitate de către beneficiar la livrare.

De asemenea, au fost contactate toate persoanele cu vârsta peste 65 de ani din baza de date a Direcției de Asistență Socială (în jur de 1000 de persoane) pentru a fi informate cu privire la acest serviciu și pentru a afla care sunt nevoile lor.

În plus, Centrul de Îngrijiri la Domiciliu oferă servicii socio-medicale unui număr de aproximativ 100 de persoane vârstnice zilnic, prin personalul specializat: medic, asistente medicale, kinetoterapeuți, îngrijitori la domiciliu, asistent social și psiholog.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate