fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

donatii crucea rosie 1

Crucea Roșie este la datorie pe timpul pandemiei de Coronavirus. La Cluj-Napoca, membrii organizației au donat zeci de baxuri cu alimente către mai multe familii din mediul rural, aflate în izolare. 


N-au fost uitați nici medicii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, care au primit apă, sucuri și cafea. Acțiunile Crucii Roșii Cluj vor continua și în perioada următoare.


De asemenea, Crucea Roşie Cluj a donat către Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Turda următoarele bunuri pentru desfăşurarea activităţilor sociale produse neperisabile şi echipamente de protecţie:


100 măşti de protecţie; Conservă de mazăre: 42 kg; Conservă fasole: 42 kg Pastă de tomate: 21 kg; Tocană de legume: 48 kg; Cartofi refrigeraţi: 168 kg

Mulţumim pe această cale Mibprodcom şi SC.Agrirom S.R.L pentru produsele donate!” transmit reprezentanții societății.


Crucea Roşie Cluj a distribuit primăriei Vad 5 pachete cu alimente şi produse de igienă care au ajuns la 5 familii aflate în izolare la domiciliu, familii care sunt într-o situaţie financiară critică şi nu îşi permit să işi achizitioneze produsele necesare traiului zilnic datorită situaţiei materiale precare. Fiecare pachet distribuit a fost realizat in funcţie de numărul de persoane din familia respectivă şi conţinea alimente de bază neperisabile şi produse de igienă corporală şi produse necesare asigurării condiţiilor de igienă adecvate pentru a reduce riscul îmbolnăvirii.

 

Tot Societatea Naţională de Cruce Roşie din România FIlilala Cluj a donat Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Avram Iancu“ al Judeţului Cluj 1320 de sticle de apă plată de 0,5L care au fost distribuite persoanelor aflate în centrul de triere a pasagerilor din alte judeţe organizat la Sala Sporturilor ”Horea Demian ”.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate