fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

betel

În urma apelului făcut de cadrele medicale ale Spitalului Municipal din Câmpia Turzii, despre necesitatea unei mașini de spălat și uscat haine, cu care să poată fi igenizată îmbrăcămintea personalului medical și pentru a împiedica răspândirea virusului cu care ne confruntăm în această perioadă, Biserica Penticostală ,,Betel” Câmpia Turzii, prin pastorul Aron Ioan, au răspuns apelului și au donat o mașină nouă de spălat și uscat.

Astfel medicii și personalul din spital își vor putea igieniza hainele, pentru a nu fi nevoiți să le ducă acasă și să-și contamineze familiile.

,,Tot personalul secției chirurgie, mulțumește din suflet Biserici Penticostale”BETEL” CÂMPIA TURZII, pastorului Nelu Aron ptr donația facuta :mașina de spălat cu uscător atât de necesara personalului medical în aceste momente, ptr a-și proteja familia”, este mesajul postat de unul din cadrele medicale ale spitalului, pe facebook.

Nu este prima dată când Biserica Penticostală BETEL Câmpia Turzii se implică în proiectele Spitalului municipal. În urmă cu ceva timp au renovat complet două saloane de la secția Paliative, din cadrul Spitalului municipal.
Credincioșii aleg să se implice cu drag în problemele comunității, din dragoste pentru aproape și pentru cei nevoiași, mai ales în zilele acestea în care trebuie să fim mai uniți ca niciodată pentru binele nostru, al tuturor.

Dumnezeu să binecuvânteze Câmpia Turzii!

sursa: abcnewstransilvania.ro

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate