fbpx

Icon Scrie un comentariu

90589230 1318264021895047 3509605910014066688 o

La rugămintea echipei #TurdaMergeMaiDeparte!, Spitalul Municipal Turda a făcut un cont unde se pot face donații:

Spitalul Municipal Turda, CF 4287971 cont RO65TREZ21921F370100XXXX, Trezoreria Turda

În 21 Martie echipa adunată în jurul proiectului #TurdaMergeMaiDeparte! s-a adresat conducerii Spitalului Municipal Turda cu rugămintea ca instituţia să deschidă un cont bancar (sau un telefon verde) unde persoane din societatea civilă, care doresc, să poată face donaţii care să fie folosite în lupta împotriva COVID-19.

Spitalul Municipal Turda are acum acest cont unde cei care doresc o pot face în mod direct. Banii nu intră nici în contul unui ONG, nici în contul personal al cuiva, nici în contul vreunui partid. Pentru că în vreme de pandemie nu e loc de politică și de șmechereli și pentru că suntem responsabili! Ne așteptăm să urmeze zile grele, dar nu ne panicăm, ci ajutăm care cum putem.

#TurdaMergeMaiDeparte Hai Turda, continua să mergi! Să nu așteptăm toți să ni se facă și să ni se dea, haideți să încercăm împreună să dăm o mână de ajutor! Ajutorul meu, cu ajutorul tău, al ei și al lor, contează! În aceste timpuri în care cel mai important e să stăm acasă ca să nu explodeze cazurile de îmbolnăviri, putem ajuta și prin intermediul online.

#TurdaMergeMaiDeparte a ales să dea informații corecte și de la surse, am demarat campanii de licitații a unor lucrări de artă, banii urmând să intre TOȚI în contul Spitalului Municipal Turda, oferim alternative pentru petrecerea timpului stând în casă, linkuri cu spectacole online, cărți audio, cărți online, ghidări în diferite muzee din țară și din lume, iar acum, adunarea de fonduri în contul Spitalului Municipal. Rămâne la latitudinea fiecăruia să ne implicăm.

Nu te gândi că donezi din pensia ta mică doar 20 de lei, sau din salariul tău doar 50 de lei. Poți dona și 10 lei, dacă doar atât poți! Ban cu ban se adună și fiecare donăm cât putem. Nu cere nimeni să donăm sume imposibile. REȚINEȚI CONTUL și nu mai stați pe gânduri, fiecare oră a început să conteze. Depinde de noi să o contracarăm fiind foarte vigilenți, reactivi, luminoși, să fim activi, și, mai ales, să nu permitem dezinformarea și manipularea mentală și pesimismul să ne domine. Avem resursele și energia necesară pentru a contracara planul umbrei acestei pandemii la Turda!

Haideți turdeni să ne ajutăm unii pe alții și orașul! Să mergem mână în mână în această perioadă de criză! Sprijin, bunătate, solidaritate, umanitate! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator