fbpx

Icon Scrie un comentariu

corona rotary ct 1

În plină pandemie de coronavirus, Clubul Rotary Câmpia Turzii oferă o mână de ajutor spitalului din localitate prin intermediul unei campanii de strângere de fonduri.

Astfel, Rotary Club Câmpia Turzii inițiază o strângere de fonduri pentru dotarea cu materialele și aparatura necesare Spitalului Municipal “Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii.

Doritorii pot sa facă donațiile în contul clubului nostru existent la Banca Transilvania RO15BTRLRONCRT0264388601” transmit rotarienii.

Reamintim că și la Turda a demarat o campanie similară, până acum s-au implicat atât agenții economici cât și persoanele fizice în campania de donare de bani, materiale sanitare și chiar alimente.

Până în acest moment au făcut donații la Turda: Primăria Municipiului Turda (măști de protecție), Fundația Sfântul Daniel (măști de protecție), Domeniul Public Turda (dezinfectanți), Compania de Apă Arieș (donație bani), ISU și Unitatea Militară (corturi speciale pentru triajul pacienților) și câteva persoane private au ajutat cu anumite sume de bani.

Citește și: Spitalul Municipal Turda a fost ajutat de companii, instituții, fundații și persoane fizice cu bani sau materiale foarte necesare în această perioadă! Orice ajutor este binevenit!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator