fbpx

CristianMatei 28iul

Avram Gal

CristianMatei 28iul

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

1 Comentariu

edu elite 10iulie

90415699 1314989105555872 7212140110286946304 n

Având în vedere evoluţia globală a pandemiei de coronavirus, un grup de activişti din societatea civilă demarează proiectul „TURDA MERGE MAI DEPARTE!” pentru susţinerea moralului, socială, medicală şi artistică a populaţiei municipiului Turda.

Proiectul are ca obiective angajarea societăţii civile turdene în lupta împotriva COVID-19, informarea corectă şi rapidă a populaţiei din surse autorizate despre evoluţia pandemiei în lume, în România şi în municipiul Turda, ridicarea moralului populaţiei, susţinerea şi promova implicărea societăţii civile în adunarea de ajutoare necesare Spitalului Municipal Turda, găsirea şi informarea populaţiei despre soluţii agreabile de petrecere a timpului pe perioada izolării la domiciliu, realizarea de evenimente cultural-educative şi de divertisment online care să respecte normele de protecţie împotriva pandemiei de COVID-19, promovarea unităţilor economice şi a persoanelor care sprijină lupta împotriva COVID-19 la Turda şi punerea în valoare a valorilor artistice turdene.

Proiectul se va derula la iniţiativa Danei Deac, Cameliei Mic şi a lui Luca Vasile Sebastian şi e deschis la colaborări invitând persoanele din societatea civilă care doresc, să se implice în cadrul activităţilor. Până la această oră au confirmat colaborarea Teatrul Naţional „Aureliu Manea” Turda, interpretul Rareş Borlea (Raoul), interpreta Amalia Chiper- Iurian, interpretul Mihai Trif şi artistul Plastic Cornel Vana.

Începând din data de 20 Martie 2020 se va organiza grupul de Facebook Turda Merge Mai Departe care va deveni platforma de activităţi a proiectului. Proiectul va cuprinde activităţi punctuale pe diverse domenii. Proiectul are ca grupuri ţintă: cetăţeni din municipiul Turda de toate vârstele, societăţi comerciale din municipiul Turda, Spitalul Municipal Turda şi cadre medicale din localitate, oameni de cultură şi mass-media.

După terminarea pandemiei se va organiza o festivitate de premiere a celor care s-au evidenţiat în lupta împotriva COVID-19 în municipiul Turda şi a câştigătorilor concursurilor organizate pe toată durata pandemiei. De asemenea, după terminarea pandemiei obiectivele proiectului vor viza protecţia mediului, protecţia copilului, sănătate, educaţie etc.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dana Deac · 22:02 25.03.2020
    Multumim! Ne bucuram ca reusim sa fim de folos si sa unim populatia turdeana in lupta impotriva COVID-19
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate