fbpx

Icon Scrie un comentariu

Ambulanta CERT

Echipa CERT Transilvania mai bifează un obiectiv la capitolul „fapte bune” și donează medicilor clujeni peste 300 litri dezinfectant și 10.000 de mănuși în lupta cu coronavirusul.

"Mai mult decat oricand este imperativ sa fim responsabili, de dragul nostru si al celor dragi , sa respectam masurile menite sa impiedice raspandirea virusului COVID-19 dar si sa fim SOLIDARI cu cei care lupta in prima linie pentru a avea grija de persoanele aflate in spitale, in centrele de izolare si carantina si nu in ultima instanta, de noi toti.

https://ad.zcj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=387&campaignid=155&zoneid=38&loc=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2Fcert-transilvania-suport-logistic-pentru-centrele-de-carantina-din-cluj-si-dezinfectanti-pentru-medici--195865.html&referer=https%3A%2F%2Fzcj.ro%2Feveniment%2F&cb=ddbcfbf61ePentru inceput, CERT-Transilvania a oferit suport logistic echipelor ce supravegheaza centrele de carantina de la munte. De asemenea, am achizitionat 300 de litri de dezinfectant si 10.000 de manusi ce vor fi donate eroilor nostri din primele linii de aparare.

Continuam cu demersurile pentru identificarea furnizorilor de aparate de ventilatie si echipamente medicale de protectie ( masti, halate, manusi ) si achizitia acestora in cel mai scurt timp. Daca ne puteti oferi sugestii privind astfel de furnizori, dati-ne de stire! Daca nu, si un share poate face minuni", au transmit reprezentantii CERT pe pagina de Facebook.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator