fbpx

 
 
Scrie un comentariu

alexandru antal

Alexandru Antal, un copil de 8 ani, se luptă de la patru ani cu o boală cruntă, care recidivează și este tot mai complicată. Părinții au acum nevoie de ajutor financiar pentru a urma o terapie revoluționară în străinătate. 


Dosarul a fost trimis la mai multe clinici din Germania, Austria și Elveția. Așteptând răspunsuri, familia a fost informată că sunt costuri foarte mari, costuri pe care ei nu le pot acoperi. Astfel, familia lui Alexandru face apel la bunătatea oamenilor, care pot oferi o mână de ajutor pentru a-l salva pe micuțul Alexandru.


Operat în 2016 de către prof. dr. Ioan Florian, viața fragedă a lui Alexandru avea să ia o turnură dramatică în 2019. Problema sa a reapărut, iar pe lângă tumoarea cerebrală au apărut și chisturi la coloana vertebrală. În urma noilor intervenții, opt la număr, s-a decis să i se pună lui Alexandru un tub de drenaj la coloana vertebrală, pentru că acele chisturi deranjante, din păcate, nu se pot opera.


În prezent, Alexandru are tub de drenaj atât la cap, cât și la coloana vertebrală. Nu își poate mișca picioarele. A urmat două cure de chimioterapie la Institutul Oncologic „Ion Chiricuța” din Cluj-Napoca, recuperarea fiind grea după fiecare cură. Familia are însă speranța că Alexandru o să fie bine. Acum, băiețelul are 8 ani și jumătate. Mai bine de 8 luni le-a petrecut doar prin spitale.


Când credeam că totul merge spre bine și ne apropiem de sfârșitul tratamentului, viața ne lovește din nou și de data asta mai tare. În urma RMN-ului am aflat că tratamentul de chimioterapie nu a dat rezultate. Având în vedere că la noi în țară nu se mai poate face nimic, medicii ne recomandă radioterapia cu protoni”, dezvăluie Cristian Antal, pentru Monitorul de Cluj.

 

Donațiile se pot face în contul: ANTAL Cristian-Ludovic (UniCredit Bank)

RO52 BACX 0000 0014 8410 2000 – cont în RON
RO95 BACX 0000 0014 8410 2002 – cont în EURO

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate