fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

masina mos

Asociatia pentru Promovarea Incluziunii Sociale – APIS in cadrul proiectului „Mai bine pentrutoti” a accesat un mini-grant cu scopul de a fi Mos Craciun pentru copiii din comunitatile cu care lucreaza.

Mini-proiectul a fost numit „Mai bine pentru suflet” si presupune oferirea de cadouri de Craciun unui numar de 120 de copii din comunitatile rurale. Copiii provin din familii monoparentale, iar pana acum Mos Craciun nu a venit niciodata la ei.

Pe langa cadourile pentru copii, APIS a reusit sa achizitioneze din acest grant si masina lui Mos Craciun. In semn de multumire, in perioada sarbatorilor, acest automobil va fi destinat transportului cadourilor de la Mos Craciun catre comunitati. Comunitatile in care masina lui Mos Craciun va ajunge sunt parte a proiectului  Mai bine pentru toti, proiect derulat cu scopul promovarii educatiei pentru sanatate. De asemenea, acest autoturism le va servi si la transportarea beneficiarilor proiectului la analize medicale in perioada imediat urmatoare.

Proiectul „Mai bine pentru toti” si mini-proiectul „Mai bine pentru suflet” sunt derulate de Asociatia Pentru Promovarea Incluziunii Sociale si finantate prin programul „In stare de bine”, sustinut de Kaufland Romania si implementat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile prin runda a II-a de finantare.

 

Asociatia pentru Promovarea Incluziunii Sociale

Responsabil Comunicare si Relatii Publice

Anna Marie-Hoffenpradli

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator