fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

cert pachete

Pentru al 11 - lea an au reusit cu ajutorul semenilor să ducă putina bucurie in satele izolate din muntii Apuseni.


Campania umanitară s-a materializat la finele săptămânii trecute prin distribuirea a 130 de pachete alimentare familiilor nevoiase, dar si 90 de pachetele pentru copii si 90 de shoeboxuri cu surprize.


Reprezentantii CERT Transilvania spun că au primit si tichete valorice de la donatorii de sânge pe care le-au transformat în 480 kilograme de alimente. Dulciuri, carne și legume proaspete, condimente și făinoase de tot felul au ajuns în cămara voluntarilor de la Masa Săracilor care gătesc și livrează mancare pentru 350 de oameni nevoiași.


Revenind la campania umanitară din Apuseni, luna decembrie este dedicată de către voluntarii CERT-Transilvania colectării și distribuirii de bunuri alimentare și nealimentare pentru cei cu care soarta a fost mai puțin darnică.


Timp de o lună, s-au adunat in cămara CERT necesarul de bunuri alimentare precum făină albă, mălai, zahăr, orez, fasole, paste, fructe, ulei, conserve și articole de igienă , iar pentru cei mici, în sacul Moșului CERT a pregătit cadouri de Crăciun cu rechizite, jocuri, jucării, dulciuri și fructe.


Renii 4x4 au pornit la drum în dimineața zilei de 14 decembrie, încărcați cu bucurie și speranță iar acțiunea s-a încheiat duminică, 15 decembrie odată cu livrarea ultimului pachet către beneficiarul său.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator