fbpx

Icon Scrie un comentariu

comunitate ajutor

Comunitatea turdeană se unește printr-o serie de evenimente caritabile cu scopul de a ajuta Centrul de Recuperare Psihoneuromotorie ”Sfânta Irina”pentru copii din Turda.

Primul eveniment “Atinge un suflet de Crăciun” va avea loc în data de 14 decembrie 2019 unde la una din căsuțele din Parcul Central se vor vinde obiecte handmade realizate de copii.

Totodată în aceiași zi va avea loc și un spectacol caritabil cu scopul de a achiziționa materiale speciale necesare pentru cabinetele de psihopedagogie si logopedie din cadrul Centrului.

Următorul eveniment constă în cea de a 3-a ediție a proiectului național, sub egida Rotaract “O cană de fericire”, care va avea loc în perioada 20-22 decembrie 2019, între orele 16:00-21:00 tot în Parcul Central Turda, la căsuța Rotaract.

Donațiile din urma vânzării cănițelor de fericire se vor îndrepta tot spre Centrul de Recuperare, însa pentru achiziționarea de aparatură medicală.

Fiecare dintre noi poate contribui la schimbarea comunității în care trăim!!

Așadar, vă așteptăm în 14 decembrie și între 20-22 decembrie la aceste proiecte caritabile pentru a contribui împreună la oferirea unor condiții mai bune copiilor de la Centrul de Recuperare Psihoneuromotorie pentru copii “Sfânta Irina” din Turda.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator