fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

hepatita

Proiectul “ Hepatita, un adversar silentios”, proiect cofinantat din bugetul local al municipiului Campia Turzii, al carui beneficiar este Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania filiala Cluj, a fost implementat in municipiul Campia Turzii, in perioada 24.09.2019 – 28.11.2019. 

Scopul proiectului a fost regenarea capacitatii de emulatie si de reactie a comunitatii prin actul social iar ca obiectiv general - depistarea persoanelor din grupurile vulnerabile, infectate cu unul dintre virusii hepatitici B sau C. 

Obiective specifice proiectului au fost atinse, astfel peste 200 de persoane au fost testate un procent de aproape 10% fiind depistate cu infectie virala B sau C. 

Persoanele depistate au fost consiliate si indrumate spre medicii de familie respectiv medicii specialisti. 

Prin derularea acestui proiect, Asociatia a urmarit cresterea gradului de constientizare cu privire la hepatita virala, cresterea numarului de persoane testate si diagnosticate, reducerea transmiterii virusurilor hepatitice, reducerea morbiditatii si mortalitatii prin hepatite virale. Aceste obiective se aliniaza la cele propuse de Ministerul Sanatatii in Planul – cadru national privind controlul hepatitelor virale pana in 2030 .

Valoarea totala eligibila a proiectului este de 13090 lei din care finantarea  nerambursabila din bugetul local al municipiului Campia Turzii este de 11680 lei.

Pentru mai multe informatii privind proiectul ne puteti contacta la nr. de telefon 0757462406 sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Coordonator proiect: Marginean Catalina

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator