fbpx

Icon Scrie un comentariu

pro assisto

Proiectul MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG, proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, se implementează în municipiul Câmpia Turzii,  în perioada de 24.09 - 30.11.2019.

 

 Scopul proiectului este regenerarea capacității de emulație și reacție a comunității prin actul științific și artistic

Obiectivul general: Formarea capacităților intelectule, afective și practice.

Obiective specifice:

- stimularea dezvoltării inteligenței emoționale la copii de vârstă școlară;

- învățarea de către cadrele didactice a noi tehnici de abordare a copilului prin prisma dezvoltării inteligenței emoționale;

- Conștientizarea rolului inteligenței emoționale la copii, de către părinți, în procesul de integrare socială a copiilor.

Grupul ţintă al proiectului este format din 150 de copii cu vârsta cuprinsă între 9-10 ani din unități de învățământ din  municipiul Câmpia Turzii, 100 de părinți ai copiilor implicați în proiect, 15 învățători din unități de învățământ din  municipiul Câmpia Turzii.

Prin proiectul MĂ ÎNȚELEG ȘI TE ÎNȚELEG, copiii vor fi atrași într-un proces interactiv de conștientizare al emoțiilor și exprimarea acestora, prin joc, artă, comunicare, în cadrul atelierelor de dezvoltare personală organizate.pe parcursul lunii octombrie și noiembrie 2019. În paralel, părinții vor participa la câte 1 atelier tematic, susținut de un expert în domeniul pedagogic, în vederea familiarizării cu noțiunea de inteligență emoțională și rolul acesteia în integrarea socială a copiilor. Cadrele didactice vor participa la 1 atelier de lucru cu  3 experți în domeniul psiho - social și teatru tematic, pentru cunoașterea unor tehnici noi de abordare a copiilor privind inteligența emoțională.

 Proiectul se va încheia la finalul lunii noiembrie 2019, când se va organiza o expoziție interactivă, de către copii cu sprijinul experților.

Proiectul își propune ca 150 de copii conștientizează emoțiile și au învățat să le exprime; 90 de părinți mai informați privind inteligența emoțională și rolul acesteia în integrarea socială a copiilor; 15 învățători pregătiți cu noi metode de abordare a educării inteligenței emoționale la copii; 30 de broșuri tipărite și distribuite cadrelor didactice din învățământul primar; 200 de pliante tematice realizate și distribuite.

Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 24 900 lei, din care finanțarea  nerambursabilă este de 22 410 lei.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:

Coordonator  proiect: Floriana Prahoveanu,     tel.0748023580,

                                                                             email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

                                                                              Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator