m install
petlinii
nello construct

Târgul de Purici pentru a doua oară la Colegiul Tehnic din Turda

zamblau eugen
floris

În perioada 27-29 septembrie în incinta Colegiului Tehnic din Turda se va desfășura cea de-a doua ediție a Târgului de Purici.

 

Evenimentul este organizat de Lions Club Turda – Câmpia Turzii, în vederea strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor sale umanitare  în acest caz, colectarea de fonduri pentru echipament medical la Secția de oncologie a Spitalului Municipal Turda.

Donatorii sunt așteptați în data de 27 septembrie, vineri între orele 12-18 cu produse electronice, electrocasnice, articole sportive, jucării, scule electrice, unelte, calculatoare, telefoane, articole menaj, mobilă, haine etc.

“Târgul de Purici”, marcă ȋnregistrată de Lions Club Bistriţa, este un eveniment care s-a desfăşurat pentru prima dată în România la Bistriţa şi care a fost iniţiat prin colaborarea acestuia cu Lions Club SänktPolten din Austria, continuând apoi să se desfăşoare timp de patru ani consecutivi.

Lions Club Turda – Câmpia Turzii ȋşi propune organizarea acestui eveniment la Turda, din iniţiativa colaborării cu Lions Club Wieselburg, Austria.

Cei care doresc să se implice în evenimentul caritabil pot obține informații la telefon: 0740. 082.052, 0744. 647905 sau 0744. 393. 168.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: