fbpx

Scrie un comentariu

lapte bebe

Mămicile nu mai primesc lapte praf la Turda prin intermediul Direcției de Asistență Socială, produsul nu mai există în stoc dar s-a făcut o solicitare pentru suplimentare.

 

TurdaNews a contactat reprezentanții DAS, care au declarat că stocul de lapte praf s-a epuizat, astfel încât s-a facut o solicitare de suplimentare lapte praf pentru sem. II , însă din discuțiile telefonice purtate cu cei de la DSP Cluj, stocul de lapte praf  la nivelul județului s-a epuizat și acesta, cu alte cuvinte solicitarea nu poate fi onorată, deocamdată.

 

La nivel de municipul Turda, stocul de lapte praf s-a epuizat, așa încât s-a făcut o solicitare de suplimentare lapte praf pentru sem. II , însă din discuțiile telefonice purtate cu cei de la DSP Cluj, luna trecuta, stocul de lapte praf  la nivelul județului s-a epuizat, neexistand posibilitatea de a ni se onora solicitarea. 

 

DSP urma să organizeze licitație pentru achiziționarea acestuia. Mai multe informații nu deținem, asa încât avem rugamintea de a va adresa DSP Cluj pentru clarificări. De îndată ce vom achizitiona laptele praf , vom începe distribuția lui, anunțând acest lucru pe pagina noastră de Facebook, precum și pe site pentru informarea beneficiarilor” transmit reprezentanții Direcției de Asistență Socială Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator