fbpx

Icon 1 Comentariu

boschetari

Două persoane care trăiesc pe unde apucă în Turda, și-au găsit recent ”loc de refugiu” în stația STP din zona Piața Romană, lăsând mizerie după ei, după o noapte de chef, cu alcool, cel mai probabil din bani obținuți din cerșetorie, pentru că nu au alte venituri.

 

Mai interesant este că cele două persoane au beneficiat de găzduire gratuită în Centrul Social de Urgență și chiar li s-a găsit un loc de muncă!

”Cele două persoane fara adăpost, refuză găzduirea în Centrul Social de Urgență. Au fost beneficiari, dar nu vor să respecte regulile Centrului. Le-am găsit loc de muncă cu contract, în vederea reintegrării profesionale, dar au muncit o zi și nu au mai vrut să muncească. Preferă viața pe stradă, atâta timp cât încurajăm cerșetoria și ei au bani de Mona”, a spus Flavia Fertea, angajată a Direcției de Asistență Socială Turda.

Certați cu legile bunului simț, boschetarii lasă mizerie în urma lor, stația STP neputând fi utilizată de publicul-călător.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Killer Jane · 15:24 17.05.2019
    Este adevarat.Statia e ocupata de aceste persoane seara de la 10 ,iar dimineata la 5.30 sint tot acolo ,in propria mizerie (îsi fac nevoile alaturea sau pe scarile de linga Banca Transilvania)
    Interesant e ca Politia locala si cea nationala trec tot timpul pe acolo dar îi ignora total
    367767088dd54bfd
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator