fbpx

 
 
1 Comentariu

surori italia

Două surori născute la Turda, una de 24 de ani iar cealaltă de 25 de ani, care au fost date la centrul de plasament, de unde au fost adoptate acum 18 ani, și-au transmis dorința în prag de Paște: vor să-și cunoască familia și rudele! Din acest motiv, au apelat la toți cei care ar putea avea vreo informație în acest sens.

 

”Suntem două surori adoptate de aceeaşi familie care ne dorim foarte mult să ne găsim rădăcinile româneşti. Numele nostru a fost: BOLDIJAR ANDREEA NICOLETA născută la data de 25. 06. 1993 şi BOLDIJAR FLORINA născută la data de 02. 06. 1994.

Amândouă am fost la centrul de plasament GHERLA de unde am fost adoptate în anul 2000. Suntem în căutarea mamei noastre, BOLDIJAR MALVINA şi tata, BOLDIJAR CONSTANTIN. Știm că mama a fost bolnavă de tuberculoză când era însărcinată cu Florina.

Ne dorim foarte mult să ne îndeplinim şi noi acest vis de a ne cunoaşte părinţii, fraţii şi rudele din România. Vă rugăm din suflet acum în perioada sărbătorilor de Paşte să DISTRIBUIȚI anunţul nostru pentru ca să ajunga la familia noastră din ţară. Vă mulţumim aniticipat şi vă dorim Sărbători Sfinte şi Binecuvântate! PAȘTE FERICIT!”, este mesajul celor două fete.

Distribuie și tu articolul! Poate le poți ajuta să-și îndeplinească visul!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Anonim · 10:09 29.04.2019
    Din pacate nu ii pot da numele de familie Daca nu este o coincidenta mai exista o fata cristina de 18 ani care a fost data in plasament aici Turda apoi a fost adoptata de o familie buna,, va trebui sa intrebati la institutiile abilitate. Pe fata a chemat_o Boldijar inainte de a fi adoptata, fost a sc teodor murasan pana in 2016 daca nu ma insel apoi la liceu agricol,mama a murit de tuberculoza si tatal ei cred ca a murit in inchisoare. Sunteti sigure fetelor ca doriti sa va cunoasteti ? Sa va ajute D-zeu sa va regasiti
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate