marian morar
m install
nello construct

Pachetele de Paști cu ajutoare de la Cert Transilvania au ajuns la destinație

zamblau eugen

Asociația CERT-Transilvania a distribuit peste 2.000 kg de alimente sub forma a 130 de pachete. Acestea au ajuns, în cătunele izolate din Apuseni, la cei care au mai multă nevoie: familii nevoiașe și bătrâni singuri pe care nu-i mai vizitează nimeni.

 

Sărbătoarea Paștelui este despre bucurie, speranță și lumină. Lumina pe care o dăruim, dar mai ales lumina primita înzecit înapoi.

In cadrul celei de-a X-a ediții a Umanitarei de Paști, am dus lumina în casele semenilor noștri din Apuseni, in ciuda vremii întunecate. Și am primit-o înzecit înapoi: lumina din ochii bătrânilor bolnavi și însingurați, lumina din zâmbetele copiilor încercați de lipsuri și greutăți.

62 de mașini, peste 2.000 kg de alimente, 130 de familii si 100 de copii fericiți. Va mulțumim pentru suport” transmit reprezentanții CERT Transilvania

Împreună cu cei 120 de voluntari am plâns alături de bătrânii împovărați de singurătate și suferințe și am ascultat poveștile de viață ale familiilor greu încercate, reușind să aducem puțină lumina în casele celor oropsiți, să le alinăm puțin durerile și singurătatea și să așezăm un surâs pe chipurile copiilor.

La bordul celor 62 de mașini 4X4, special echipate, am pătruns în inima Apusenilor, spre cele mai izolate cătune precum Baltă, Dodesti, Dolesti, Matesti, Pădurea, Paltinei, Râșcă, Muntele Rece, Bogdanesti, Dobrusu, Joseni, Suseni, Măguri, Ghermanesti, Iujdei, Otelesti, Vidreni, Măguri Răcătău, Marisel, pentru a onora obligația asumată voluntar față de cei aflați în nevoie, mai informează CERT-Transilvania.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2