fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

campanie autism

Într- o lume în care răutatea, ura, invidia persistă la tot colțul și fiecare așteaptă schimbarea din altă parte, fiecare așteaptă ca altcineva să schimbe ceva pentru el… Într- o lume în care toți ne dorim să trăim mai bine și fiecare vrea ce e mai bun pentru copilul lui… Tu poți fi schimbarea, tu poți schimba ceva, tu poți aduce zâmbetul și fericirea. Așa că… ce mai aștepți? 


Sunt Chef Pădurariu Dragoș și te invit în data de 31 martie, începând cu ora 12, în Piața Tricolorul din Câmpia Turzii, la Chefs For Humanity, unde împreună, putem aduce zâmbetul și fericirea pe chipul copiilor. Te aștept la un eveniment caritabil Live Cooking, unde banii strânși din donații vor fi oferiți copiilor cu autism de la Asociația Autism Câmpia Turzii. În cadrul evenimentului vom avea diferite surprize pentru voi. Deci, cum ar spune un coleg de- al meu din Maramureș „Ei n- is fruntea”, sau cum am spune noi „Ei n- is viitorul”! 


Mereu am dovedit că suntem o comunitate unită, de ce nu am face-o și acum? Contribuția fiecăruia dintre noi pentru acești copii este esențială. Bunici, mămici, tătici, frați, surori, în 31 martie vă așteptăm în Piața Tricolorul.


Să aducem un zâmbet în sufletele copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator