fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

protest locuinta

Anca Paleoca a protestat ieri în fața Primăriei Câmpia Turzii, solicitând acordarea de urgență a unei locuințe. Ba chiar a amenințat că își duce mobila și hainele în fața Primăriei. Numai că, a refuzat oferta celor de la Direcția de Asistență Socială Câmpia Turzii, atunci când i-au oferit o variantă legală pentru a avea unde să locuiască!

 

„I-am explicat că există mai mulți pași, din punct de vedere legali, pe care trebuie să-i facă. I-am explicat că există inclusiv o alocație de susținere, în valoare de 150 de lei, pentru care – însă – nu și-a depus dosar.

Noi lucrăm pe cale legală, dânsa a refuzat locuința de necesitate pe care i-am pus-o la dispoziție, spunând că nu poate trăi cu doi copii acolo. De ce, oamenii din Colonia Goldiș, a căror casă a ars în 2016, pot să aibă răbdare până când se va găsi o locuință permanentă, deși și aceștia au copii mici, iar doamna nu are răbdare? Noi nu putem răspunde la toate presiunile care se creează, pentru că ar apărea niște precedente foarte periculoase din punct de vedere legal. Dacă astăzi facem o concesie, ce-i oprește pe toți oamenii care au rate în bănci să vină să ne ceară să le plătim ratele? Soluții există, trebuie doar să existe și comunicare și implicare din partea tuturor persoanelor implicate”, a spus Tamara Vasinc, șefa Direcției de Asistență Socială din Câmpia Turzii, pentru RefleqtMedia.

Din informațiile noastre, protestatara a ”forțat” nota, sperând să obțină o locuință. Ea deja își rezolvase problema unei chirii, stabilind o înțelegere cu proprietarul unei case situate în spatele blocului din zona centrală. Numai că, proprietarul casei a anunțat-o că nu o mai primește în chirie, după ce ieri a protestat, susținând că nu are unde locui!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator