fbpx

Icon Scrie un comentariu

turda inoata

Rotary Club Turda, având ca parteneri Primăria Turda și Salina Turda, anunță prima ediție a unui maraton de înot, scopul acestuia fiind unul caritabil.

 

Este vizat un sprijin financiar pentru Tehei Sorin Andrei. Sorin are 4 ani și suferă de Diplegie Spastica Little (reprezintă o infirmitate motorie cerebrală ce apare din primele luni ale vieții, de cele mai multe ori la copiii prematuri sau victime ale unei nașteri dificile care a antrenat o insuficienta a oxigenării creierului. Copilul atins de sindromul lui Little are, în general, o dezvoltare intelectuala normală. Dar el prezintă o redoare extrem de marcată a membrelor inferioare și uneori, a membrelor superioare. Tratamentul constă în urmarirea copilului de către o echipă pluridisciplinară cuprinzând medic, ortopedist, kineziterapeut și specialist în reeducarea motorie).

Participanţi: poate participa orice iubitor de înot, care poate să înoate fără materiale ajutătoare (colac, labe de înot etc.), indiferent de vârsta, sex, profesie sau nivel de performanță și au o stare de sănătate şi o pregătire fizică adecvată pentru participarea la un astfel de eveniment. Fiecare participant va face parte dintr-o echipă. 

Nu este necesar ca participanţii să facă parte dintr-un club/asociaţie sportivă. Înscrierea se poate face în echipă sau individul fiind repartizat la o echipa.

Participanţii vor concura pe propria răspundere, în acest sens vor semna o declaraţie (în cazul participanților minori declarația va fi semnată de părinte/tutore) înainte de începerea evenimentului. Pe tot parcursul evenimentului, participanţii trebuie să aibe o conduită adecvată, în spiritul fair-play-ului şi respectului pentru coechipieri, adversari, oficiali. 

Fiecare participant va primi: 

- la începutul competiţiei: diplomă de participare și medalie

Echipe: - o echipă este compusă din 8 sporitivi, cu maxim 4 rezerve. Fiecare echipă va avea un căpitan de echipă care va asigura comunicarea dintre organizatori şi membrii echipei. Pentru creşterea vizibilităţii evenimentului, fiecare echipă va putea avea un înotător invitat (persoane cu vizibilitate publică, reprezentanţi ai unor instituţii publice sau private) care va putea înota o singură dată, oricând pe perioada desfăşurării competiţiei. La competiţie se vor putea înscrie maxim 30 echipe, acestea fiind repartizate pe culoare și serii în ordinea înscrierii

Echipament: Este obligatorie utilizarea căştii de înot. Este recomandată utilizarea ochelarilor de înot.

Taxa de participare la competiție:

  1. Pentru inscrierie individual repartizat la o echipă este de 50 lei/persoană. 
  2. Pentru Echipă este de minim 8 x 50 = 400 lei/ echipă și de maxim 12 x 50 = 600 lei/ echipă.
  3. Notă: Dacă o echipa nu are minim 8 concurenti se poate inscrie in competiție achitând taxa minimă pentru o echipă (400 lei).
  4. Plata înscrierii unei echipe se va face de către căpitanul echipei la secretariatul evenimentului, sâmbătă, 13 aprilie 2019.
  5. Plata înscrierii unei sportiv individual se va face la secretariatul evenimentului, sâmbătă, 13 aprilie 2019.

-  taxa de intrare 10 lei/persoană.

Toate sumele ce se vor aduna la această competiție vor fi virate în contul deschis pe numele Sorin Andrei Tehei.

Înscriere:- Pentru înscrierea echipelor în concurs căpitanii de echipă vor completa formularul de înscriere atașat. La competiţie pot participa maxim 30 echipe. Înscrierea se va face în ordine cronologică. Dacă există înotători fără echipă, aceştia se vor putea înscrie individual; în funcţie de numărul acestora, organizatorii vor putea forma una sau mai multe echipe, criteriul aplicat fiind cel cronologic (în ordinea înscrierii). Echipele înscrise (complete) au prioritate în faţa echipelor formate de organizatori din înotători individuali. Înscrierile se fac până la data de 06.04.2019, datorită faptului că în concurs se pot înscrie maxim 30 echipe, în momentul în care acestea vor fi complete înscrierile vor lua sfârșit.

Premii:- Vor fi premiate echipele care vor contabiliza cel mai mare număr de bazine, parcurse în cele 2 de ore ale competiţiei astfel:

-  Locul 1 – 1000 lei ; 

-  Locul 2 – 800 lei;

-  Locul 3 – 600 lei;

 Vor fi premiaţi toţi participanţii. Se va acorda premiul pentru cel mai tânăr (masculin și feminin) şi cel mai vârstnic concurent (masculin și feminin) – 100 lei/fiecare. 

Riscul de accidente:- Organizatorii vor supraveghea desfăşurarea concursului pe toată durata sa. Participarea la competiţie presupune o stare de sănătate corespunzătoare şi o bună condiţie fizică. Participanţii îşi vor asuma responsabilitatea cu privire la riscurile practicării înotului şi riscurile participării la competiţie. În cazul în care un înotător va avea, pe durata cursei, probleme ce impun asistenţă din partea organizatorilor, va încerca să semnalizeze acest lucru prin ridicarea unei mâini deasupra capului.

Mai multe detalii sunt disponibile la solicitare: Petric Gabriel 0740046575, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator