fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

cadaouri copii

Ce poate fi mai frumos decât să vezi solidaritatea oamenilor pentru o cauză nobilă!

 

Surpriza Pachetele lui Moş Crăciun este bucuria pe care o putem dărui împreună, printr-o donaţie, copiilor cu situaţie materială deficitară din Turda şi împrejurimi.

În perioada 3 – 14 Decembrie 2018, copiii, părinţii şi cadrele didactice de la Grădiniţele Sf. Maria, Prichindelul Isteţ, Căsuţa Piticilor, Poiana cu Castani şi Dr. I. Raţiu (partenerii campaniei) s-au mobilizat şi au răspuns prezent dorinţei noastre de a lumina chipul unor copii  înainte de Sfintele Sărbători de Crăciun. Ei au pregătit şi donat zeci de cutii cu dulciuri, alimente, rechizite şcolare, jucării, ghiozdane, cărţi, jocuri, produse de igienă, haine, etc.

Unele donaţii au ajuns la beneficiari, iar restul vor ajunge în perioada 17 – 21 decembrie 2018.

Singura frumuseţe care nu se ofileşte niciodată este frumuseţea sufletească. Oamenii frumoşi sufleteşte nu vor să fie vizibili, nu vor o imagine şi nu îşi doresc recompense. Gesturile lor sunt izbăvitoare pentru alţii. Tuturor celor implicaţi - copii, părinţi, cadre didactice, tuturor persoanelor care au fost alături de noi le mulţumim pentru susţinere. Împreună cu ei mergem mai departe în ceea ce a devenit misiunea noastră – să aducem un zâmbet pe chipul unor copii.

De asemenea mulţumim şi presei locale care este alături de noi de fiecare dată prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, făcând posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane. 

Vă mulţumim pentru sprijin! Împreună este mai uşor!

Sărbători Binecuvântate!


Asociaţia Împreună pentru Voi!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator