fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Gizzela

Gizella s-a născut în Turda, are 38 de ani și este de ceva timp este educatoare în Sălaj și a fost diagnosticată cu leucemie acută.

 

Ea este Gizella, are 38 de ani, sotia cea mai iubita, prietenul cu cel mai mare suflet, sora cea mai buna… Gizi s-a nascut în Turda, fiind primul nascut al familiei, a avut întotdeauna grija de sora ei mai mica cu atât mai mult si-a luat rolul de parinte la vârsta de 11 ani când tatal acesteia si-a pierdut viata într-un accident de masina.

Dupa terminarea studiilor Gizi si-a dedicat timpul practicând o meserie foarte frumoasa, cea de învatator. A fost un cadru didactic nascut pentru aceasta meserie, în tot acest timp s-a dedicat copiilor trup si suflet. Ca orice femeie, a îmbracat rochia de mireasa si acum trebuia sa se bucure de ce îi ofera viata, informează graiulsălajului.ro.

Însa soarta ei a fost alta: a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica tip B în stare foarte avansata. Singura clinica unde o putem salva e în Tel Aviv din Israel, spitalul Sheba, unde deja e internata. Costurile tratamentului trebuie suportate integral de familie care a achitat deja avansul de 100000 de dolari.

Din nefericire pentru continuarea tratamentului este de nevoie de 350000 de dolari. Suma ar trebui sa acopere urmatoarele sesiuni de chimioterapie, cautarea donatorilor de maduva osoasa si operatia de transplant în sine (daca totul decurge bine, transplantul se va efectua la sfârsitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie). Este omul care întotdeauna a trait pentru toti din jurul ei, acum e momentul sa oferim tot ce putem pentru a o salva. Posibilitatile financiare ale familiei sunt mult depasite de aceasta suma. Va rugam sa ne ajutati sa îi oferim sansa la viata.

Daca esti dispus sa ajuti poti vira banii direct în contul sorei lui Gizi:

RO39BTRLEURCRT0203758001 – CONT EURO
RO89BTRLRONCRT0203758001 – CONT RON

Beneficiar: Majthenyi Ingber

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator