fbpx

Scrie un comentariu

asociatia autism

Un proiect al Asociației Autism Câmpia Turzii, ”Acta (non verba) - acces la educație pentru o viață normală, integrare și acceptare în comunitate”, ar putea fi finanțat cu sprijinul comunității cu... un simplu vot! Proiectul este depus la finanțare pe platforma Țara lui Andrei, lansată de OMV Petrom și poate fi sprijinit, pentru a avea acces la finanțare, prin intermediul unui vot.

 

”Haideți să fim alături de Asociația Autism Câmpia Turzii și să îi ajutăm să câștige acest proiect pentru 32 de copii cu autism si alte deficiente din municipiile Campia Turzii și Turda! Hai să votăm cu toții. Durează doar 3 minute. Eu am făcut-o. Tu?”, a fost îndemnul lansat de primarul Dorin Lojigan.

”Proiectul ACTA isi propune:

  • Stimularea dezvoltarii psihice, emotionale, sociale si fizice a copiilor cu autism (TSA) prin realizarea unor programe structurate de invatare pentru recuperarea deficitului de cunostinte raportat la copiii de varsta lor;
  • Informarea si sensibilizarea comunitatii pentru a avea o atitudine pozitiva fata de copiii cu autism si familiile acestora, protectia/promovarea drepturilor copilului aflat in situatii de risc si promovarea importantei incluziunii sociale in comunitate
  • Cresterea autonomiei personale a copiilor cu autism si facilitarea integrarii copiilor in invatamantul de masa prin pregatirea acestora si consilierea cadrelor didactice.

Beneficiarii directi ai proiectului vor fi 32 de copii cu autism si alte deficiente din municipiile Turda - Campia Turzii si din localitatile apropiate.

Activitati: Echipa multidisciplinara, va selecta si va incepe/continua pregatirea copiilor cu TSA/CES pentru incluziune. Activitatile de recuperare includ: terapia ABA (Applied Behavior Analysis), terapia de integrare senzoriala, art-terapia, meloterapia, terapia de grup. Ne vom ocupa de: informarea si consilierea cadrelor didactice din scolile/gradinitele unde sunt inscrisi copii cu cerinte educationale speciale (CES) in domeniul educatiei incluzive; consilierea parintilor in vederea recuperarii si integrarii cat mai eficiente a copilului in societate/invatamatul de masa; monitorizarea copiilor integrati in invatamantul de masa pentru determinarea evolutiei fiecarui copil.”, a precizat Irina Dee, președintele Asociației Autism Câmpia Turzii.

Cei care vor să sprijine acest proiect, printr-un vot, o pot face dând click AICI.

Pentru a putea vota, este necesar să-ți faci un cont pe platforma Țara lui Andrei (ți se va explica acest lucru, direct pe platformă).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator