fbpx

Scrie un comentariu

rares andrei

Micuțul din Câmpia Turzii, Rareș Andrei (2 ani), pentru care comunitatea din zonă s-a mobilizat în cursul lunii iunie pentru a-i susține cheltuielile cu operația, s-a întors cu bine de la intervenția operatorie. Operația a durat 7 ore și a constat în extirparea oaselor faciale de pe partea dreaptă, apoi reconstrucția osoasă.

 

„Micuțul nostru Rareș Andrei a trecut de curând printr-o intervenție chirurgicală foarte grea de extirpare și reconstrucție osoasă, care a durat 7 ore. Pentru că boala îi afectase oasele faciale de pe partea dreaptă, medicii au decis că cel mai bine este să fie totul scos, inclusiv o parte din maxilar pentru ai putea crește șansa la viață!

Acum încercăm și noi, dar mai ales el, să ne adaptăm la noua viață, la noua înfățișare. Totodată el va continua cu ședințe de chimioterapie și radioterapie iar pe parcurs vor mai urma alte intervenții pentru reconstrucție.

Multumim tuturor care ne-ați ajutat să fim aici și tuturor care se gândesc la noi.”, a declarat tatăl micuțului, pentru Ziarul 21.

În luna iunie a acestui an, în urma unui eveniment organizat de Asociația Civică pentru Inițiativă și Acțiune Comunitară Câmpia Turzii, s-au adunat peste 30.000 de euro, necesari operației.

Manifestarea a fost organizată pentru susținerea financiară a tratamentului lui Rareș Andrei Olteanu, copilul celor doi militari de la Baza 71 Aeriană „Emanoil Ionescu”, banii obținuți ca urmare a organizării acestui eveniment fiind donați familiei copilului pentru continuarea tratamentului.

Pe lângă acest eveniment, mass media locală a promovat conturile în care se pot face donații. Costurile tratamentului se ridicau la circa 180.000 de euro.

Foto: Ziarul 21.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator