fbpx

3 Comentarii

general oprea sorin

Problema destul de delicată a drogurilor, în Câmpia Turzii, a atras atenția inclusiv la nivel național, după ce TurdaNews a prezentat imagini cutremurătoare cu tineri drogați și a făcut o analiză a situației alarmante care se înregistrează în zonă. Astfel, la Câmpia Turzii va sosi generalul Oprea Sorin, directorul în funcție al Agenției Naționale Antidrog din România!

 

”Secretarul general al organizatiei ALDE Câmpia Turzii, dl. Toth Alexandru, anunță organizarea unui simpozion în Municipiul Câmpia Turzii, intitulat “ Pentru viață, NU drogurilor!”.

Evenimentul se va desfășura in data de 5 octombrie 2018, ora 18, la Casa de Cultură “Ionel Floașiu” si are ca obiective combaterea si prevenirea consumului de droguri de catre adolescenti si tineri in Municipiul Câmpia Turzii si zonele limitrofe.

La organizarea evenimentului participă, vicepreședinții Organizației ALDE Câmpia Turzii, prof. univ. Popovici Cornel si comisar (r) Goia Mircea.

Invitatul special la eveniment este dl. General Oprea Sorin, directorul în funcție al Agenției Naționale Antidrog din România”, a anunțat ALDE Câmpia Turzii

Citește și:

Tot mai mulți ”zombi drogați” pe străzile din Turda și Câmpia Turzii! (VIDEO)

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 22:18 27.08.2018
  Sunt convins ca mai devreme sau mai tarziu acesti indivizi care se ocupa cu DROGURI vor fi prinsi si ,,ridicati,,....am incredere in institutiile abilitate sa gestioneze acest fenomen.Daca la nivel national se vorbeste daspre acest fenomen din municipiul Campia Turzii eu cred ca intr-un oras ca Campia Turzii,vorba ,,circula,, cred ca e mai putin complicat ca si in Bucuresti ,de exemplu...Hai sa-i prindem.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 21:54 27.08.2018
  Hai sa-i prindem domnule Oprea Sorin.........
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mircea · 12:51 24.08.2018
  I-as sugera domnului general Oprea Sorin sa se urmareasca metodele prin care ajung aceste droguri la Campia Turzii,cine sunt acei care alimenteaza municipiul nostru cu droguri.Astfel se rezolva problema foarte repede.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator