promo 650x150 700lei

Scrie un comentariu

cezar

Un minor diagnosticat cu o boală gravă are nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Micuțul Cezar trebuie să urmeze un tratament costisitor în străinătate, iar părinții nu își permit acest lucru.

 

Singura șansă la viață a copilului este o intervenție chirurgicală în Italia.

„În urmă cu câteva luni am observat (și ne-am alarmat) când am văzut că fiul nostru prezenta unele tulburări de mers” – așa începe povestea Mihaelei, mama lui Cezar.

Părinții micuțului l-au dus la doctori, care l-au supus unor investigații și a reieșit că cel mic are hidrocefalie obscură (apă la creier). După tratamente costisitoare și investigații medicale amănunțite, părinții celui mic au mai primit o lovitură: tumoră la creier.

„În data de 18 mai, am solicitat un nou consult din partea unui medic de la alt spital bucureștean, Spitalul Marie Curie. În urma unui nou set de analize ne-a fost comunicat că Cezar are o tumoare de trunchi cerebral și că acea tumoare cauzează hidrocefalia”, povestește mama lui Cezar.

Pentru că sistemul medical românesc nu le-a dat posibilitatea unei îndepărtări chirurgicale a tumorii, părinții micuțului au plecat la Roma, iar acolo i s-a prevalat o biopsie prin sistem endoscopic.

Pentru cei care vor să-i ajute să-și salveze copilul, contul unde pot fi depuși banii este:

RO29BUCU1051406459033RON – TITULAR BUCUR ANAMARIA-MIHAELA

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator