Termopane Maxi Prest
Scrie un comentariu

Melania Tania Drevar

Tania Drevar, o cunoscută asistentă de la serviciul de ambulanță din Câmpia Turzii a fost diagnosticată recent cu o boală gravă având nevoie urgentă de o operație în Austria.

 

Pentru a-i salva viața sunt necesari 25.000 de euro, fiecare dintre noi putem să o ajutăm pe măsura posibilităților financiare.

Săptămâna viitoare este programată la clinica AKH din Viena pentru o intervenție chirurgicală.

Cont lei: Reiffesen Bank

RO06RZBR0000060004566948 Drevar Melania.

Cost total 25.000 euro.

Aș vrea tare mult să vă mulțumesc în continuare pentru tot sprijinul acordat, să îmi cer scuze că nu am reusit să vă răspund imediat, sper din suflet să mă înțelegeti… Voi pleca cu speranța și încredere că v-oi găsi un tratament mai bun decât ceea ce fac în momentul de față, pentru a învinge boala, desi în Romania este un dezavantaj din punct de vedere medical. AM ÎNȚELES că pașii mei au fost îndreptati de către Dumnezeu, toate pentru că sufletul meu să primească liniște, ca eu să am putere, optimism și încredere mai departe că Dumnezeu mă va tămădui. Știu sigur că așa a trebuit să fie, pentru că, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru prietenilor dragi, să merg în Viena la Clinica AKH pentru a mă trata. Sunt un om optimist, datorita milei si iubirii lui Dumnezeu pe care mi-o arată prin oamenii minunați din jurul meu. Știu sigur că nu mă voi opri aici, voi căuta soluții în continuare până mă voi face bine” acesta este mesajul postat de către Tania pe Facebook.

Fiecare distribuire a acestui articol o ajută mult pe Tania!

output EzU5Sm

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator