fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Cu ocazia Zilei Internaţionale a  Persoanelor cu Dizabilităţi" Primăria şi Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, alături de Serviciul Public Local de Asistenţă Socială, a organizat evenimentul " Ziua Îngerilor" în Sala de Spectacole “Mircea Mihășan” a Palatului Cultural “Ionel Floașiu”.

 

Scopul evenimentului a fost acela de a celebra copiii speciali din comunitatea noastră și de a reduce gradul de marginalizare a persoanelor cu dizabilităţi, prin conştientizarea calităţilor şi abilităţilor acestora.

În cadrul acțiunii de la Câmpia Turzii, organizatorii au pregătit un spectacol de teatru pentru copii, unde Moș Nicolae, Spiridușii și Crăciunițele au făcut în aşa fel încât întâlnirea lor să fie una de neuitat, dar mai ales, au adus multă bucurie persoanelor care reușesc să rămână mereu vesele în ciuda dificultăților de care au parte.

„Prin intermediul acestui eveniment, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii dorește să contribuie la schimbarea mentalităţii societății şi la reducerea riscului de excludere socială a persoanelor cu dizabilităţi. Avem în comunitatea noastră astfel de oameni creativi, care ne impresionează mereu, ne sensibilizează și ne oferă exemple de o profunzime fără margini. Imi doresc ca toți cei care trăim împreună, aici, la Câmpia Turzii să realizăm faptul că aceste persoane reprezintă o resursă de valoare şi în niciun caz o povară pentru comunitate. Vă îndemn, să veniți pe data de 4 decembrie 2017, ora 16:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihăşan” a Palatului Cultural „Ionel Floaşiu”, la această sărbătoare a bucuriei şi a speranţei” afirmă primarul Municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN.

Prezenţi la eveniment au fost atât primarul Dorin Nicolae Lojigan, care le-a urat copiilor din comunitatea noastră sărbători fericite cât şi viceprimarul Sabin Ghemeş. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate