fbpx

Scrie un comentariu

Domnul Toth este un pensionar care acum 2 zile a fost evacuat cu ordin judecătoresc din locuinţa socială pecare o deţinea încă din anul 1996.

 

Ca şi în cazurile deja mediatizate la nivel naţional, situaţia pensionarului care a fost nevoit să îşi părăsească acum 2 zile locuinţa (datorită unei sume imense pe care o datora la întreţinere care se ridică undeva la 10.000 de lei) este una cât se poate de tristă.

Ea devine cu atât mai tristă cu cât pensia domnului Toth este de doar 531 de lei, acesta fiind şi motivul invocat pentru datoria atât de mare pe care o avea la consumul de apă şi gaz, neavând de altfel nici o rudă în viaţă care să îl sprijine financiar sau cu un acoperiş deasupra capului. Conform legii, deşi ar fi trebuit să părăsească locuinţa acum 4 ani, pensionarul a refuzat însă să plece, aşteptând sentinţa judecătorească. 

Vecinii au fost cât se poate de înţelegători, însă datorită faptului că le-au fost întrerupte serviciile de gaz şi apă din cauza locatarilor cu datorii mari, ei nu pot decât să se bucure, în acelaşi timp fiind nerăndători ca vecinul lor să se mute din casa scării unde locuieşte în acest moment.

Primarul Dorin Nicolae Lojigan, care a fost contactat de echipa TurdaNews, ştia despre situaţia vârstnicului şi a transmis că legea a fost respectată, pas cu pas, şi că se află în imposibilitatea de a-l ajuta datorită legii pe care instituţia pe care o reprezintă trebuie să o respecte.  

Bătrânul cere ajutor disperat oricui l-ar putea ajuta cu un acoperiş deasupra capului, în regim de chirie sau orice altfel de înţelegere! 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator