fbpx

Scrie un comentariu

Balul caritabil Rotary a avut loc aseară, 24 noiembrie, şi a avut ca scop strângerea de fonduri pentru înfiinţarea unui centru medical permanent, gratuit, pentru toţi cetăţenii.

 

Preşedintele Rotary Câmpia Turzii, Puiu Bretoiu, a ţinut un discurs despre importanţa educaţiei, despre proiectele desfăşurate în trecut şi impactul lor,  totodată dezvăluind destinaţia eforturilor financiare pentru ediţia aceasta. 

În urma strângerii de fonduri, se doreşte înfiinţarea unui centru medical permanent, care să acopere nevoile tuturor cetăţenilor, indiferent de venit, educaţie, sex sau etnie. Altfel spus, servicii medicale gratuite disponibile tuturor.

Evenimentul a fost prezentat de către Bob Rădulescu, protagonistul emisiunii Cenzurat, care a animat prezentarea şi a condus licitaţia. În cadrul momentelor artistice au performat Formaţia Mugurelul şi Formaţia Good Day.  

Prezenţi la balul de caritate au fost şi primarul Dorin Nicolae Lojigan, şi viceprimarul Sabin Ghemeş, împreună cu o parte din consilierii locali ai PNL. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator