fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Proiectul ”SIMT ȘI EXPRIM”, proiect cofinanţat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017, al cărui beneficiar este Asociația Pro Assisto, se implementează în municipiul Câmpia Turzii,  în perioada de 29.09 –.08.12.2017

 

Scopul proiectului este consolidarea cooperării între membrii comunității.

Obiectivul general: Crearea unui mediu educativ congruent privind dezvoltarea emoțională a copiilor de vârstă preșcolară, prin mobilizarea părinților și educatorilor în procesul comun.

Obiective specifice:

- conștientizarea emoțiilor și exprimarea lor la copii cu vârstă preșcolară

- realizarea unor activităţi de educare pentru părinţi și alte persoane care au în îngrijire copii.

- întărirea părinților în rolul de formator în dezvoltarea emoțională a copiilor.

- conștientizarea nevoii de educație  a inteligenței emoționale la copii, în rândul cadrelor didactice din grădinițe.

Grupul ţintă al proiectului este constituit din 120 de copii preșcolari, 6 grupe mari, din grădinițele mun. Câmpia Turzii, 90 de părinți ai copiilor implicați în proiect, 32 educatori din grădinițele mun. Câmpia Turzii

Prin proiectul ”Simt și mă exprim” ne popunem să lucrăm cu copilul de vârstă preșcolară, de la nivel de grupă mare din grădinițele din Câmpia Turzii, sub formă de joc. în grădiniță, coordonate de specialiști în munca cu copii și cu sprijinul cadrelor didactice-educatori, pe parcursul lunii octombrie și noiembrie 2017. În paralel se va organiza un simpozion și două ateliere tematice, pentru părinți, având ca temă inteligența emoțională la copiii preșcolari, în vederea familiarizării părinților cu aceată noțiune și de a  primi cât mai multe informații care să îi sprijine în rolul lor, nu numai de părinte ci și ”formator” al copilului.

Pentru educatorii din grădinițe se vor organiza 2 simpozioane cu 2 experți în domeniul psiho-pedagogic, pentru a se dezbate  necesitatea educării inteligenței emoționale la copii și pentru prezentarea de modele practice.

Proiectul se va încheia în luna decembrie, de Moș Nicolae, când se va organiza un spectacol interactiv pentru  copiii de gradiniță, cu teatru, muzică care va va avea ca temă emoțiile și exprimarea lor.

Proiectul își propune ca 120 de copii preșcolari să conștientizeze emoțiile și să învețe să le exprime, 90 de părinți mai informați privind rolul lor de formator în dezvoltarea copiilor, 32 de educatori mai pregătiți în abordarea inteligenței emoționale la copii si cel puțin 300 de copii de vârstă mică să se bucure de un spectacol cu teatru și muzică.

Valoarea totală, eligibilă, a proiectului este de 19 900 lei, din care finanțarea  nerambursabilă este de 17 910 lei.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta:

Coordonator  proiect: Floriana Prahoveanu,  tel.0748023580, email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

“Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod necesar și obligatoriu poziţia oficială a Municipiului Câmpia Turzii”

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate