marian morar
m install
nello construct

Asociația Autism Câmpia Turzii va implementa proiectul “Copil ca tine sunt și eu”

zamblau eugen

În perioada 01.10.2017 – 30.11.2017, Asociația Autism Câmpia Turzii va implementa proiectul “Copil ca tine sunt și eu”, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pe anul 2017.

 

Prin proiectul „Copil ca tine sunt și eu” ne propunem să creștem accesul la servicii de recuperare și integrare pentru 25 de copii din municipiul Câmpia Turzii cu tulburări din spectrul autist și 5 copii pentru care s-au identificat cerințe educative speciale, prin dezvoltarea de programe socio-educative, terapie complexă și implicarea membrilor comunității.

Grupul țintă este reprezentat de copiii diagnosticaţi cu TSA (Tulburări din spectrul autist), copiii cu dizabilităţi pentru care s-au identificat cerinţe educative speciale, specialişti, cadre didactice din unităţile de învăţământ public de masă ale municipiului Câmpia Turzii, echipa multidiscipinară din cadrul asociației, familiile copiilor cu TSA/CES din comunitatea locală, voluntarii implicati in activitățile asociației și comunitatea locală.

Specialiștii din asociație vor desfășura activități de recuperare pe baza planurilor de intervenție personalizate și vor pregăti copiii cu TSA/CES pentru a face față cerințelor educaționale din grădinițe/școli și pentru a le dezvolta abilitățile de socializare. Se vor organiza grupuri de suport pentru părinții copiilor cu TSA/CES în cadrul cărora, aceștia vor beneficia de consiliere și informare cu privire la temele de interes stabilite de comun acord. De asemenea, se vor organiza 2 workshop-uri la nivelul școlilor și grădiniţelor din Câmpia Turzii, având invitați specialiști și formatori cu experiență la nivel național și internațional.

Specialiștii asociației vor participa în luna octombrie la Conferința Internațională de Autism din București, organizată de Asociația pentru Intervenție Terapeutică în Autism, pentru a afla ultimele noutăți în domeniul evaluării și intervenției pentru copiii cu autism.

Valoarea totală a proiectului este de 24.395 de lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 21.695 de lei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2