fbpx

Scrie un comentariu

Purtătorul de cuvânt al Centrului de Integrare a Romilor la nivel European, Daniel Lăcătuș, organizează evenimente caritabile pentru a salva viața unui tânăr de 20 de ani, care are nevoie de un transplant de inimă, efectuat în străinătate.

 

Suma necesară transplantului se ridică la 100.000 de euro.

Tânărul care are nevoie de transplant, Mădălin Mureșan, este originar din Gherla și are un copil de 2 ani.

Mădălin a fost diagnosticat în luna mai a acestui an cu „cardiomiopatie dilatativă, insuficiență cardiacă NYHA III, insuficiență mitrală grad I//II, insuficiență tricuspidiană grad III, stimulare cardiacă permanentă, mod DDD fibrilație atrială paroxistică".

El a fost înscris pe lista de transplanturi, la Târgu Mureș, însă acolo există o listă de 200 de persoane în așteptare, iar în acest an s-a efectuat un singur transplant. De aceea soluția pentru el este un transplant efectuat în străinătate, însă pentru asta are nevoie să strângă 100.000 de euro. Pentru că fiecare zi pe care o trăiește nu este deloc ușoară.

„În primul și primul rând problema o reprezintă lipsa aerului. Este crunt să te trezești noaptea că nu poți respira, să te calmezi și să îți zici că o să fie bine. Pe căldură, nici nu mai vorbesc. Doar în casă pot sta; maxim pot să ies rapid până la magazin și atât.

Dacă obosesc puțin îmi pierd conștiința și echilibrul, nu mai aud, văd în ceață, iar buzele și mâinile mi se fac mov. Toate astea din cauză că inima nu poate procesa oxigenul și să îl trimită la celule.", a povestit Mădălin Mureșan.

Conturile in care puteti dona pentru a-l ajuta pe Mureșan Mădălin Mihai:

CONT PAYPAL: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

EURO

RO91BTRL05204201610762XX

RON

 RO45BTRL05201201610762XX

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator