m install
petlinii
nello construct

Turdean reţinut pentru înşelăciune

zamblau eugen
floris

În 04.08.2009, a fost dispusă reţinerea pe timp de 24 de ore, a lui M. LUCIAN-VALER de 33 ani, domiciliat in Turda judeţul Cluj, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, fapta prev. si ped. de art. 215, alin. 1, 2 şi 3 Cod Penal.

 

În perioada august 2008 – aprilie 2009 M. LUCIAN-VALER s-a prezentat la mai multe societăţi comerciale de pe raza judeţului Cluj şi Alba, de unde a achiziţionat mărfuri in valoare aproximativă de 155.000 lei.

 

Pentru plata mărfurilor, bărbatul a emis mai multe bilete la ordin, care fiind introduse spre decontare au fost refuzate la plata pe motiv „lipsa disponibil bancar”. După refuzul biletelor la ordin emise, in scopul sustragerii de la plata materialelor achiziţionate, M. LUCIAN-VALER a înstrăinat părţile sociale ale societăţii comerciale in care deţinea funcţia de administrator.

 

În prezent cercetările continuă cu suspectul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Instanţei de Judecată cu propunere de arestare preventivă, acesta fiind depus în arestul I.P.J. Cluj.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: