Live Video
 

Acțiunile de caritate din partea PSD Turda au continuat și astăzi (Foto + Video)

modulo 550

terran 650

După ce ieri au vizitat două familii nevoiașe din Turda, astăzi, membrii PSD Turda, au vizitat Grădinița Socială „Acoperământul Maicii Domnului”.

Fiecare micuț a primit câte o pungă cu dulciuri, iar bucuria lor sinceră s-a putut cu ușurință. La rândul lor, micuții au prezentat un scurt moment artistic.

Alături de primarul Turzii, Cristian Matei, în cadrul acestei acțiuni a fost prezentă și Cristina Burciu, deputat din partea PSD în Parlamentul României.

La finalul acțiunii, primarul Turzii, Cristian Matei, a declarat: „Cel mai înălțător sentiment este, așa cum spuneam și în alți ani, să poți dărui. Ne apropiem de sărbătorile pascale, am dori să putem ajuta pe toată lumea care are nevoie, este greu, sunt foarte mulți oameni în această postură și încercăm, ceea ce am făcut și ieri toată ziua, să putem ajuta și noi la bunăstarea acestor zile. După cum știți, în fiecare an ne ocupăm de acest lucru, este o resursă umană extraordinară în acești oameni, de care trebuie să avem grijă ca societate și să încercăm să fim aproape de ei, în toate momentele grele prin care trec.”


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...