Live Video
 

Asociația Împreună pentru Voi: Darul Iepuraşului 2017

modulo 550

terran 650

Se apropie Sfintele Sărbători Pascale. Încearcă să dăruieşti ceva şi priveşte zâmbetul persoanei care a primit ceea ce i-ai dăruit. Vei avea şi tu parte de bucuria pe care ai dăruit-o.

Aflată la cea de-a VI ediţie, Acţiunea Umanitară Darul Iepuraşului 2017 reprezintă ocazia perfectă pentru ca membrii asociaţiei să aducă un zâmbet pe chipul a 54 de copii “minunaţi”.

De Sărbători, o parte din cei 2% din impozitul pe venit redirecţionat Asociaţiei Împreună pentru Voi de către prietenii acesteia, se transformă în 54 de daruri cu dulciuri, care vor ajunge în perioada 12 – 14 aprilie 2017 la copiii “minunaţi” din cadrul grădiniţelor şi şcolilor din municipiul Turda. Zâmbetele acestor copiii vor umple inimile noastre de bucurie.

„Membrii Asociaţiei doresc să aducă mulţumiri persoanelor care an de an redirecţionează cei 2 % din impozitul pe venit către Asociaţia Împreună pentru Voi; cu ajutorul lor aducem un strop de fericire şi lumină pe chipul a sute de copii. De asemenea, presei locale care, prin publicarea imaginilor pe site-urile de mediatizare pe care le coordonează, fac posibilă transmiterea informaţiilor noastre şi către alte persoane. Nu uita: Împreună e mai uşor! Sărbători Binecuvântate!” transmite Dana Pașca, reprezentantul Asociației Împreună pentru Voi.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...