Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Chefs for Humanity a adunat aproape 5000 de euro, pentru două asociații din Câmpia Turzii! (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

4.750 de euro a fost suma adunată în urma acțiunii caritabile inițiate de Chef Dragoș Pădurariu, la Câmpia Turzii, sub denumirea Chefs for Humanity, care a avut ca scop susținerea financiară, din donații, a două asociații din oraș: Asociația ProAssisto și Asociația Autism Câmpia Turzii.

 

”Vreau sa va anunt ca am reusit sa strangem suma de 4750 euro. Vreau sa multumesc tuturor Asociatia Euro Est Alternativ, Primaria Campia Turzii, Liberalism Campia Turzii, Domeniul Public, Politia Locala, Jandarmeriei, AEDEA, Kiss Fm, Viamso, Restaurant Moara cu Noroc, Hotel A3, Restaurant Stejarii, Restaurant Liador, Gas Peco, Zelda, SC Emida Spedition SRL, lui Adrian SoporanIrina MunteanuAnnamaria CuratuMarginean LilianaNicoleta Mester, marelui artist Toni Ionescu, solistilor si formatiilor de dans, tuturor colegilor si nu numai.

Va multumesc tuturor celor care s au implicat, voluntarilor si intregii comunitati din Campia Turzii care au luat parte la acest eveniment caritabil. Am demonstrat inca o data ca se poate si ca suntem uniti. Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze.”, a spus inițiatorul acestui eveniment, Chef Dragoș Pădurariu.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...