fbpx

Scrie un comentariu

Chiar de ziua lor, adică pe 1 iunie, Serviciul Public Local de Asistenţă Socială  din cadrul Primăriei municipiului Câmpia Turzii a organizat o mini-excursie la Targu Mureş. La această activitate au participat  un numar de 23 de copii, de la diferite şcoli din municipiu, aflaţi în baza de date a Serviciului, copii a căror parinţi sunt plecaţi la muncă în străinatate.

Aceştia au fost  însoţiţi de către angajaţii Serviciului Public Local de Asistenţă Socială . Cu această ocazie, micuţii au făcut “cunoştinţă” cu diverse animale sălbatice şi  au văzut numeroase plante exotice. După vizitarea acesteia, copiii s-au bucurat de meniul  special oferit  de către cei de la Mc Donalds.

 

"Una dintre problemele pe care copilul  nu le percepe încă este : de ce trebuie să plece părinţii la muncă în străinatate, iar ei să rămână în grija bunicilor sau a altor rude. Diferenţa de vârstă dintre copii şi bunici, precum şi problemele de zi cu zi,  generează lipsa socializării copilului în aceste situaţii, aducându-l în situaţia de a se considera un mic adult, înconjurat de problemele cotidiene şi de a uita că este totusi un copil care are dreptul la socializare, comunicare cu cei de vârsta lui, şi activităţi de timp liber", sunt de părere reprezentanţii SPLAS din Câmpia Turzii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate