fbpx

Scrie un comentariu

Primarul Ioan Vasinca şi viceprimarul Ioan Moldovan au participat azi dimineaţă la botezul a doi copii care provin dintr-o familie nevoiaşă. Botezarea copiilor a survenit în urma unui demers al organizaţiei de femei a PD-L Câmpia Turzii. Familia din care provin copiii nu a reuşit să-i boteze pe cei doi copii, din cauza situaţiei financiare.

"E vorba de doi copii, unul de doi ani şi unul sub un an, care au fost botezaţi la iniţiativa organizaţiei de femei a PD-L. Le doresc viaţă lungă celor mici şi La Mulţi Ani!", le-a urat primarul Ioan Vasinca micuţilor Ioan Florin şi Ioana Simona.

 

Părinţii lor au şase copii în total. Pe lângă faptul că au fost botezaţi cei doi copii mai mici, pe care nu au reuşit să-i boteze până acum, părinţii au reuşit ieri să se cunune oficial, cu sprijinul oficialilor prezenţi azi la botez. "Sunt şi ei oameni şi ne bucurăm că putem să le acordăm sprijinul nostru", au spus organizatorii ineditului eveniment.

 

După botez, părinţii copiilor au primit mai multe cadouri din partea PD-L Câmpia Turzii. "Îşi vor sărbătorii şi ei cununia şi botezul cu cei apropiaţi. Cum nu aveau cele necesare, i-am ajutat noi. E o mare bucurie să le vezi bucuria din ochi şi mulţumirea", au comentat organizatorii.

 

Familia a căror copii au fost botezaţi astăzi se află sub monitorizarea şi supravegherea organizaţiei locale a PD-L de mai multă vreme. Ei locuiesc pe strada Laminoriştilor, în apropiere de hotelul Denis.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate