fbpx

Scrie un comentariu

Grupul Mixt pentru problemele romilor a găzduit astăzi o nouă întâlnire în sala mare a Primăriei Turda, ne anunţă Zamfir Pop pe blogul său. Cu această ocazie s-a lansat proiectul "Arată că eşti educat", menţionat şi în ediţia din această săptămână a publicaţiei locale Ziarul 21.

Scopul acestei campanii este de a conşţtientiza turdenii că este nevoie de educaţie la nivelul claselor sociale existente, iar pe de altă parte de schimbarea mentalităţii, eliminarea prejudecăţilor, a ignoranţei, a dispreţului şi a neacceptării cetăţenilor, pe criterii etnice sau care ţin de majoritate/minoritate.

 

"Campania „Arată că eşti educat” a început cu dezbaterea din sala festivă a Primăriei. Va continua în şcoli, în comunitatea romă, în întreaga comunitate locală, pentru a transmite mesajul spre liderii „grupurilor de interese sociale, religioase, economice şi politice”, pentru a realiza înţelegerea, unitatea, respectul, responsabilitatea, respectarea principiilor, atât de către comunitatea romilor, cât şi de comunitatea locală", anunţă Zamfir Pop pe blogul său.

 

Iniţiatorii acestui proiect sunt Mitică Ferencz - expert pe problemele romilor, Adamosy Clara - consilier local, Aurel feneşan - director Evidenţa Persoanei, Ioan Cosma - director ALOFM Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate