fbpx

Scrie un comentariu
Braconajul piscicol este în floare pe râul Arieş. Datorită unor modificări legislative de ultim moment, AVPS Turda nu mai are dreptul să reţină şi să controleze persoanele care pescuiesc ilegal în lacurile aparţinând asociaţiei, fenomenul infracţional luând o amploare nemaiîntâlnită.

Momentan, pescuitul este interzis!

S-au instituit măsurile de pohibiţie privind pescuitul pentru toate speciile de peşte, în perioada 13 aprilie -  11 iunie, inclusiv, atât în apele teritoriale cât şi în cele de frontieră, cu alte cuvinte...cei care vor să meargă în concediu, să pescuiască în Delta Dunării în această perioadă, pot să renunţe la idee!

Problemele au apărut din acest an, când controalele care se făceau până acum de către membrii asociaţiilor vânătorilor şi pescarilor sportivi au trecut în atribuţia Agenţiei Naţionale de Pescuit şi Acvacultură. „ Din punctul meu de vedere este un pas înapoi pentru piscicultură....dacă ar fi să ne raportăm la cei 7 oameni pe care îi avem şi este dificil să gestionezi 40 de km. de tronson de Arieş, ce să vorbim despre cele trei persoane care răspund de 4 judeţe?” spune nemulţumit Marius Maşca directorul AVPS Turda. El a recunoscut că la ora actuală pe râul Arieş, braconajul piscicol „este în floare”, iar persoanele cu înclinaţii dubioase au toate motivele să profite de modificarea legislativă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate