fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:MF565qWRN8vZ4M:http://www.x-design.ro/cont_cbihor/pm/sala_sport_6.jpgDe Ziua Naţională a României, sala de sport polivalentă din comuna Mihai Viteazu, va deveni funcţională. Primarul Ioan Zeng a precizat că în prezent lucrările sunt în fază avansată, la ora actuală recepţia tehnică fiind efectuată, dar mai trebuie introduse şi utilităţile. “În maxim două săptămâni se rezolvă şi această problemă, dar sfinţirea şi inaugurarea oficială se va face abia după alegeri” specifică Zeng.

Sala de sport are o capacitatea de 150 locuri, fiind realizată din fonduri guvernamentale, aproximativ 37 miliarde de lei vechi. Chiar dacă nu este încă definitivată, interesul pentru sala de sport există deja, potrivit edilului va exista foarte probabil şi un administrator, sala urmând să fie închiriată pentru diverse competiţii sportive. Se pot practica sporturi ca fotbal, volei, baschet, handbal etc.

Zeng a explicat că sportul şi în special copii care-l practică, trebuie stimulaţi. Acum o lună de zile echipa de rugby din Mihai Viteazu a participat în Franţa la un Campionat Mondial, unde sportivii s-au calificat la turneul din anul următor, clasându-se în primele 13 echipe …” am reprezentat România, am reuşit să învingem echipe mari , categoria de vârstă la care am participat fiind de până la 15 ani” spune mândru primarul comunei.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator