m install
petlinii
nello construct

Primăria Aiton are un sediu nou

zamblau eugen
floris

Vineri a fost inaugurat noul sediu al primăriei din Aiton, situat chiar în centrul comunei. Momentul festiv a fost „salutat” de oficialităţile locale, membrii Consiliului Judeţean şi chiar reprezentanţi ai Guvernului României, prezenţi la faţa locului.

 

 

Până acum, administraţia locală din comună şi-a desfăşurat activitatea într-un spaţiu impropriu din incinta şcolii generale. Viceprimarul Vasile Stan a declarat pentru Radio Transilvania că lucrările au durat un an de zile, valoarea investiţiei iniţiale fiind stabilite la 540.000 lei noi. Banii au provenit de la bugetul local.

 

„Fostul sediu al primăriei a fost retrocedat. Aparţinătorii vechiului proprietar au revendicat clădirea, aşa că a trebuit să ne mutăm provizoriu la şcoală, unde am funcţionat timp de 5 ani de zile” explică Stan.

 

Pentru acest an administraţia publică din Aiton îşi doreşte să construiască două capele mortuare, una chiar în comună şi alta în satul Rediu, bazându-se pe banii proprii dar şi cei proveniţi de la Consiliu Judeţean Cluj. De asemenea, un proiect important rămâne introducerea apei şi a canalizării în întreaga comună, fondurile structurale fiind pilonul principal de care se leagă toate speranţele, în vederea realizării investiţiei.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: