fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

socru rupt in bataie de ginere

Un bărbat din Ceanu Mare, în vârstă de 60 de ani, a fost rupt în bătaie de ginerele său, care i-a rupt o mână! Și nu e la prima bătaie încasată! De data asta, a încasat-o pentru că s-a băgat să-l oprească pe ginere să-și bată tatăl, adică pe cuscrul său.

Domnul Alexandru spune că ginerele său este violent la beție și că nu este la primul incident de acest gen. Bătaia a fost încasată sâmbătă, după ce s-a întors acasă de la un parastas, iar acolo era fiica lui, care făcuse un chef cu rudele, fiind proaspăt mămică.

“Sâmbătă, am fost plecat la parastasul sorei mele și, de la biserică, m-am grăbit să ajung acasă, mai ales fiindcă mă aștepta acolo fiica mea, proaspătă mămică și bebelușul. Mă aștepta acolo și ginerele, Dorin, însoțit de părinți, cumnat, etc. (...)

La un moment dat, fiind deja “ciupit”, ginerele și-a luat  - după prostu-i obicei – la pumni, tatăl… Iar eu, nemaisuportând să văd așa ceva la mine-n casă, am intervenit ca să-i despart. Dar am făcut mai mult rău, fiindcă Dorin s-a concentrat, imediat, pe mine și m-a plesnit, tare de tot. Atunci, turbat de furie și disperare, mi-am pierdut mințile și am luat un cuțit de pe masă, ca să gat odată, cu orice preț, socotelile cu el. I-am spus: “De fiecare dată mă tot bați, dar tu nu înțelegi că io nu-s sac de box!”. Însă el, cu o lovitură de picior, m-a făcut să-mi scap cuțitul din mână, dezlipindu-mi, pe deasupra - din forța loviturii - și mâna de umăr. După care m-a luat la tocat mărunt, cu pumnii și picioarele. Mi-a luat, practic, aerul. N-am mai știut nimic de mine, m-am trezit doar când venise deja poliția și ambulanța la fața locului, care m-a transportat la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, unde medicii mi-au acordat primul ajutor. (...)

Acum mă aflu în cea mai ingrată și disperată situație: fiica mea ține cu mine – dar și cu el, fiindcă au împreună copilul ăsta nou-născut. Iar mie nu mi-a mai rămas decât să fac deocamdată plângere pe numele lui și să cer ordin de restricție, ca individul să nu se mai apropie de casa mea”, a povestit victima, pentru reporterul BZC.ro, care se afla la IML Cluj.

Medicii legiști i-au acordat o lună de îngrijiri medicale, iar în baza acestui certificat se va întocmi și dosarul penal pentru sancționarea ginerelui său.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate