fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

luna solai

În aceste zile făbricuța de la Luncani aparținând familiei Tulai/Luna Solai a primit vizita delegației Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

 La întâlnirea cu fermierii au fost prezenți secretarul de stat în Ministerul Agriculturii George Cățean, deputatul USRPLUS Cluj Viorel Băltărețu și Ștefana Roman din partea USRPLUS Cluj.

„Am primit cu bucurie delegația Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, alături de câțiva fermieri locali, la făbricuța noastră din Luncani.


Întâlnirea de lucru, utilă şi de actualitate pentru toți actorii interesați de dezvoltarea sustenabilă a mediului rural prin încurajarea producătorilor şi procesatorilor locali, a fost un bun prilej de dialog.


După vizita în unitatea noastră de procesare, am discutat despre un proiect național nou, România cu Bun Gust, Schemele de Calitate europene şi naționale, Punctele Gastronomice Locale şi Lanțurile Alimentare Scurte.


În fapt, instrumente ce ar trebui cunoscute şi folosite de către fermierii, producătorii, procesatorii, furnizorii de servicii din mediul rural pentru crearea de rețele locale, regionale şi naționale menite să pună în valoare produsele locale şi să le aducă mai aproape de consumatorii finali.


Satele României ascund comori naturale, culturale şi umane ce trebuie puse în valoare aşa cum se cuvine” transmite Felicia Tulai, antreprenor și fondator al brandului de uleiuri naturale presate la rece – Luna Solai.

 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate