fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

apia mihai viteazu

Nemulțumiri la adresa APIA Mihai Viteazu, după ce azi mai multe persoane s-au prezentat pentru a semna cererile de plată, așa cum au fost informați inițial, dar ajunși la fața locului au găsit poarta închisă, cu un mesaj tip afiș și cu angajații APIA ascunși în clădire.

”Initial, angajatii de la APIA Mihai Viteazu au anuntat ca din data de 17 mai trebuie venit pentru semnarea cererilor de plata. Odata ajunsi acolo, suntem intampinati cu poarta inchisa si cu un afis prin care eram informati asupra faptului ca cererile de plata se fac doar dupa 15 iunie. In timp de vreo 30 de minute au venit si plecat aproximativ 20 de personane. 

Ce m-a deranjat este faptul ca angajatii APIA privieau prin jaluzele si nu ar fi venit nimeni sa ne dea o explicatie de ce initial s-a anuntat ceva si dupa sa fie alta situatie. Mi s-a parut o nesimtire si nepasare uriasa din partea APIA Mihai Viteazu. 

Mai suparator este faptul ca majoritatea sunt persoane in varsta, care fac un efort pentru a ajunge tocmai in Mihai Viteazu si parcurg o distanta 30-40 de km pana la acest centru. Dintre persoanele prezente astazi, unele mi-au spus ca si-au luat o zi de concediu pentru a putea veni si semna cererile de plata.”, ne-a transmis una dintre persoanele prezente azi la APIA Mihai Viteazu.

Screenshot 2021 05 17 at 12.52.26

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate