fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

dan alexandru iosif

S-a schimbat primarul la Tritenii de Jos, noul edil Dan Alexandru Iosif vrea să facă un alt tip de administrație, mai apropiată de nevoile cetățenilor comunei.

Nu e doar un slogan de campanie, dar primarul actual deja a dat o altă înfățișare primăriei din localitate, iar probleme administrative se pot rezolva cu tact și responsabilitate.

La ora actuală se desfășoară lucrări de întreținere a drumurilor comunale și spațiilor verzi, cosire și reprofilare sau pietruirea drumurilor de hotar.

Un proiect important este introducerea canalizării la Pădureni, dar din păcate se mai așteaptă avizul Consiliului Județean Cluj care cam întârzie să apară.

„Lucrarea este licitată, banii îi avem, mai trebuie doar să primim autorizația de construire de la Consiliul Județean pentru a putea emite ordinul de începere al lucrării. Rețeaua de canalizare este una dintre cele mai importante investiții pentru satul Pădureni”, afirmă DAN Alexandru Iosif.

Potrivit primarului de la Tritenii de Jos se va introduce și o nouă rețea de apă potabilă prin proiectul Companiei de Apă Arieș, astfel se vor rezolva probleme cu apa în comună având în vedere că în perioada secetoasă aceasta era deficitară, sursele proprii de apă nu erau suficiente ca să acopere necesarul locuitorilor zonei.

La Tritenii de Jos se va extinde și iluminatul public stradal cu fonduri de la Ministerul Mediului, acesta este în faza de licitație pentru proiectare și execuție.

De asemenea mai sunt proiecte prin GAL, Poarta Apusenilor achiziție de calculatoare și aparatură IT, dar și realizarea unui parc multifuncțional la Tritenii de Jos.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate