fbpx
Scrie un comentariu

păcurar martie 1

Stuație alarmantă la Ceanu Mare. Zilnic sunt raportate tot mai multe cazuri COVID, incidența a ajuns marți la 9,64 la mia de locuitori!

Cu toate apelurile făcute de administrația locală, locuitorii comunei Ceanu Mare nu par să se conformeze normelor de protecție sanitară. Ieri erau raportate 36 de cazuri COVID cu o incidență dde 9,64/1.000, cea mai mare de la debutul pandemiei.

În acest context, se impun restricții mai dure de circulație, limitarea deplasărilor, funcționarea magazinelor cu program redus și nu numai.

Primarul Virgil Păcurar face un nou apel la locuitorii comunei pentru respectarea regulilor de igienă și distanțare socială.

,,Situația epidemiologică in ceea ce privește virusul SARS-COV-2 a explodat în comuna noastră !


Din păcate deși s-au făcut demersuri și populația a fost înștiințată asupra acestui fenomen, mulți cetățeni au ales să ignore aceste avertismente și iată că am ajuns să avem o rată de 8,84 / 1000 de locuitori !


De marți 20.04.2021 în comuna noastră se vor aplica noi măsuri privind prevenția și limitarea acestei epidemii !


Astfel circulația în comuna Ceanu Mare va fi interzisă după ora 20:00 pe tot parcursul săptămânii, iar programul societăților comerciale va fi de la ora 5 la ora 18:00 începând cu data de 20 aprilie 2021 in fiecare zi până la următoarea analiză epidemiologică.


Fac încă o dată apel la toți cetățenii comunei de a respecta măsurile de igienă și de distanțare socială și să dea dovadă de responsabilitate ,astfel încât să ne bucurăm de Sărbători Pascale binecuvântate !” transmite 
Virgil Păcurar, primar Ceanu Mare . 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator