fbpx

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

baile cojocna 1

Administratorul Băilor Cojocna, Liviu Bojan, a anunțat că au început lucrările la modernizarea băilor. Turiștii așeaptă cu nerăbdare schimbările și își doresc în plus amenajarea terenurilor de sport din incinta complexului pe lângă schimbarea pontoanelor și a scărilor.

Aceste lucrări sunt în plan de mult timp, dar administratorii susțin că nu au găsit o firmă care să se ocupe în sezonul rece. De asemenea, drumul de acces până la Băile Cojocna urmează să fie modernizat printr-un proiect al Consiliului Județean Cluj.

Pe timp de iarnă a fost deschis bazinul interior cu apă caldă la capacitate de maxim 30% din cauza pandemiei de Covid-19, iar pentru weekend, este necesară programare. În exterior, administratorii doresc să deschidă în această primăvară, de 1 mai.

Orarul de funcționare este zilnic între orele 8:00-20:00, iar prețul unui bilet pentru adulți este de 35 lei, abonament pe 12 zile – 350 lei.

Băile Cojocna reprezintă o stațiune balneo-climaterică situată la doar 25 km distanță de Cluj-Napoca, în comuna Cojocna. În afară de agrement, băile sunt indicate pentru tratarea afecțiunilor reumatismale (artroze, poliartroze, spondiloze, tendinoze), endocrine și ginecologice. Lacul Mare, supranumit și Lacul Băilor, are o salinitate de 109,8 g/l măsurată în timpul verii la suprafața apei. 

Sursa: Ziua de Cluj

cojocna

cojocna1

cojocna2

cojocna3

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate